شهادت ۲محیط بان منطقه حفاظت شده گنو در هرمزگان

تاریخ درج خبر :۱۳۹۵/۴/۵

 زمین آنلاین: دو نفر از محیط بانان منطقه حفاظت شده گنو در تعقیب و گریز متخلفین غیرمجاز شکار و صید در شکارگاه تنگه گچ وسیاتک منطقه مذکور به شهادت رسیدند. 


به گزارش زمین آنلاین به نقل از  روابط عمومی اداره کل حفاظت محیط زیست استان هرمزگان،  طی ماموریت گشت و کنترل در ضلع غربی منطقه حفاظت شده گنو ، شکارگاه سیاتک وتنگه گچ دوتن از محیط بانان منطقه حفاظت شده گنو  آقایان محمد دهقانی و پرویز هرمزی به دست شکارچیان غیر مجاز به شهادت رسیدند.

مجید وفادار مدیرکل حفاطت محیط زیست هرمرگان با اعلام این مطلب افزود: محیط بانان در جریان درگیری با شکارچیان متخلف بر اثر شلیک گلوله مستقیم به قلب و به سر به شهادت رسیده اند و  متخلفین غیر مجاز شکار و صید از منطقه  متواری شدند و پیگری ها همچنان ادامه دارد.

وی گفت: محمد دهقانی و پرویز هرمزی صبح پنجشنبه عازم منطقه گنو شده اند که بر اساس گزارش دریافتی حدود ساعت 12 ظهر در درگیری با شکارچیان در شکارگاه تنگه گچ و سیاتک گنو به شهادت رسیدند.

به گفته مدیرکل حفاطت محیط زیست هرمرگان، محمد دهقانی 35ساله از نیروهای پیمانی با 12سال سابقه کار و پرویز هرمزی نیز 54 ساله از نیروهای قراردادی با 23سال سابقه خدمت بوده اند.

وفادار افزود:  به دلیل سخت گذر (صعب العبور)بودن منطقه، قرار شد پیکر کشته شدگان با هلی کوپتر انتقال یابد که به دلیل تاریک شدن هوا انتقال پیکر محیط بانان شهید بوسیله هلی کوپتر به پایین دست ارتفاعات میسر نشد و به همین دلیل محیط بانان هرمزگان جهت انتقال پیکر همکاران شهیدشان عازم ارتفاعات شده اند.

گفتنی است، معصومه ابتکار رییس سازمان حفاظت محیط زیست در تماس تلفنی با مدیرکل محیط زیست استان ضمن تسلیت و ابراز همدردی با خانواده این دو محیط بان،  برپیگیری موضوع و دستگیری مجرمان با همکاری پلیس امنیت تاکید کرد.


منطقه حفاظت شده گنو در فاصله 40 کیلومتری شمال غربی شهر بندرعباس واقه شده و بر دشت خلیج فارس که مرتفع ترین قله آن بنام 'نصیری' 2347 متر از سطح دریا ارتفاع دارد مسلط است 

این منطقه حفاظت شده که در حال حاضر بیش از 40 هزار هکتار وسعت دارد، در سال 1351 تاسیس شده است.

منطقه حفاظت شده گنو به دلیل برخورداری از ویژگی های منحصر به فرد اقلیمی، گیاهی و جانوری، دارای درجه تنوع زیستی زیاد و ارزش های بالای حفاظتی در سطح جهانی است که بر همین اساس، در سال 1355 به شبکه ذخیره گاه های زیست کره مسکون(MAB ) پیوست. 

گنو به دلیل آنکه منطقه ای گذرگاهی محسوب می شود، از تنوع اقلیمی و زیستی قابل توجهی برخوردار است از نظر حفظ تنوع گیاهی مناطق مهم رویشی کشور، گونه های خاص و همین طور گونه های بومی بسیار حایز اهمیت می باشد. 

از سوی دیگر، به دلیل وجود چشمه های آب گرم و آب و هوای مطبوع به ویژه در ایام مختلف سال، از جمله تابستان تفرجگاهی پرطرفدار برای مردم محلی و طبیعت گردان است. 

نظرات
درج نظر جدید
نام
وبسایت
ایمیل
متن
   

کد امنیتی فوق را وارد کنید